Izrael 1:0 Magyarország

 2009.02.11. 20:53

Több nagy helyzetet alakítottak ki a magyarok, de mégis kikaptak a tömegmészárló izraeltől...

A magyar válogatott hátul viszonylag jól játszott, de Josszi Benajun góljával kikaptunk tel-avivban. A világranglista 18. helyét minden bizonnyal érdemtelenül, politikai és vallási okokból elfoglaló izraellel játszott felkészülési mérkőzést a Magyar válogatott. Az Albánia elleni sorsdöntő meccsre gyúrtunk így rá, ugyanis sok év óta először van arra sansz(ha nem is sok), hogy kijussunk a vb-re.

A meccs történéseit most nem taglalnám, azt bárki megnézheti az nso.hu-n vagy az nb1.hu-n, inkább annyit mondanék, hogy a játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://kisi.blog.hu/api/trackback/id/tr9937724

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szombatblog 2009.02.12. 16:45:54

Az elmaradt programEfrájim Kishon nyilatkozta egyszer hajdanában, hogy ha a magyar csapat játszik bárhol a világon, ő mindig nekik drukkol, teli torokkal ordítva. Kivéve, ha Izrael ellen, mert akkor Izraelnek, de csöndben. Tegnap estére, az izraeli–…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása