ORTT vs. Mónika show

 2009.02.12. 17:29

Az ORTT végre rászállt erre a szarra.

"Az Országos Rádió és Televízió Testület a Mónika show című műsorszámmal kapcsolatban beérkezett, jogsértésekre is hivatkozó panaszok magas számára tekintettel 2009. február 11-i ülésén elrendelte az M-RTL Műsorszolgáltató Zrt. kibeszélőshow-jának hatósági ellenőrzését" áll az Országos Rádió és Televízió Testület közleményében.

Az ellenőrzés azért kezdődhetett meg, mert buzik "házasságkötését" adta le az rtl klub majdhogynem főműsoridőben, 17:25-kor. A színvonaltalan show nézőinek nagy részét kitevő nyugdíjasok sem nézték jó szemmel, hogy ezek a minden féle szempontból beteg emberek csókot válthattak egymással kisunokáik szeme láttára. Így hát döntöttek... Betelefonáltak és panaszt tettek az ORTT-nek, az általuk félistennőként tisztelt Mónika és az undorító műsora ellen. Súlyos büntetésre, esetlegesen a show beszüntetésére még legszebb álmaimban sem merek gondolni, ugyanis ez itt Magyarország, ahol sajnos mindig is lesz igény a hasonló, népbutító tv programokra.

A zsidó rtl-el kapcsolatos hír még, hogy megszerette volna felezni az éves sugárzási díját (valószínüleg így is alig tudnak kijönni heti több tízmilliós nyereségükből), de az ORTT hál Istennek visszadobta kérelmüket.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisi.blog.hu/api/trackback/id/tr46939394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása